Започват 1/4-финалите в Купата на УЕФА

16:01
Започват 1/4-финалите в Купата на УЕФА
Днес предстои да се изиграят първите четвъртфинални срещи в турнира за Купата на УЕФА. Всички четири срещи ще се играят от 21:45 часа българско време, като единствено мачът между Шахтьор Донецк и Олимпик Марсилия ще започне по-рано - от 19:30 часа.

Елиминационните фази на втория по престиж клубен турнир в Европа винаги са предоставяли много емоции и качествени мачове на запалянковците от Стария континент. Както се има предвид, че това е последното издание на Купата на УЕФА, който от следващия сезон ще има различен формат и име, си заслужава интереса на всички привърженици на футбола. Още повече, че и четирите сблъсъка в надпреварата не излъчват категоричен фаворит и всеки от осемте отбора би могъл да намери място на полуфиналите.

Българското присъствие в Купата на УЕФА е представено от двамата футболисти на английския Манчестър Сити Валери Божинов и Мартин Петров, които се възстановиха от контузиите си и ще могат да вземат участие в срещата с Хамбургер още тази вечер.

Програма на първите срещи в 1/4-финалната фаза на турнира за Купата на УЕФА:

19:30 часа Шахтьор Донецк - Олимпик Марсилия
21:45 часа Хамбургер - Манчестър Сити
21:45 часа Пари Сен Жермен - Динамо Киев
21:45 часа Вердер Бремен - Удинезе

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dindan
09.04.2009 20:14

алоо winnera_ прочети малко по внимателно статията и гледай аз да не те подгоня

mengeme
09.04.2009 19:10

Интересни срещи предстоят тази вечер в купата на Уефа и бих искал да изкажа и моите предположения за днешните мачове.Шахтьор Донецк-Олимпик М-Х . Отборът от Донецк по традиция играе силно у дома в евротурнирите, но срещу тях се изправя Марсиля, французите започнаха слабо сезона в евротурнирите, но в крайна сметка се напънаха малко и сега са на четвъртфинал. Хамбургер-Манчестър С - 2, отборът на Хамбургер играе своите мачове с променлив успех, докато за Сити единственото нещо, за което остана да се борят е Уефа, а и съм сигурен, че Марто ще направи подобаващо завръщане. Вердер-Удинезе 1, много не сигурен мач и не бих ви го препоръчал. Вердер играе много колебливо и заема не завидна позиция в първенството, същото може да се каже и за Удинезе, троен мач за мен, но все пак с предимство на домакините. ПСЖ-Динамо К-1, изключително интересен двубой, за мен интересното е дали отборът на ПСЖ ще успее добре да се представя на два фронта или ще дойде момента, когато ще трябва да се предадат, отколкото за Динома К, мисля, че тази година направиха доста в евротурнирите и вече е време да се препънат. Пожелавам успех на всички, които обичат залаганията!

dindan
09.04.2009 16:35

Валери няма да играе,не е картотекиран